Informatie

Anemaet Barendrecht B.V. is een goed onderhouden bedrijventerrein gevestigd aan de Middeldijk 56A in Barendrecht. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is.

Het terrein beschikt totaal over 26 ruimten die te huur zijn te gebruiken voor opslag, magazijn, werkplaats (lichte werkzaamheden). Deze hebben verschillende formaten: 35, 40, 50, 80 en 100 m2. Ze zijn voorzien van verschillende deuren. Voorzieningen zoals camerabewaking elektra en water zijn aanwezig. Iedere ruimte heeft een eigen elektra meter en sommige een watermeter.

Voor wie interessant?
Voor ondernemers die het gebruiken als opslag van materialen of voor directe bedrijfsvoering. Zo wordt het onder andere gehuurd door schilders, een aannemer, zonweringsbedrijf, verwarmingsspecialist, webwinkels, IT bedrijf. en opslag voor alle doeleinden. Particulieren als zij de BTW geen probleem vinden. De ruimten worden verhuurd met kortlopende 1-jarige contracten en 3 maanden borg.

Extra diensten en services

  1. Post aanname

Als huurders post willen ontvangen komt dat op 1 verzamelpunt binnen. Wij bieden de service om de post te sorteren en bij de betreffende huurder te brengen. Hieronder valt ook het aannemen en afleveren van pakjes door bezorgdiensten. Of het in goede banen leiden van grote leveringen door vrachttransport.

  1. Conciërge

Op een bedrijventerrein met 26 huurders is het nodig om altijd een oogje in het zeil te houden. Wij bieden  conciërge service , begeleiden van parkeersituaties, vrachtverkeer, bezorgdiensten, eerste aanspreekpunt bij problemen, veiligheid waarborgen, reparaties, onderhoud, ICT advies . We zijn 24 uur per dag/ 7 dagen aanwezig op het terrein.

Bekijk hier alle soorten ruimten.

Neem voor verdere vragen of informatie contact met ons op.

Comments are closed.